Dog-Sitting Again

image

Mom with family is on vacation and I’m dog-sitting her dog, Bella.

This is how she spends quite a bit of her time – standing in the window looking to see if mom is home soon.


Comments

Dog-Sitting Again — 2 Comments

 1. Wow, jag har nu spenderat en halvtimme på att läsa igenom alla dina posts. Kul att du skriver på svenska oxå 🙂 Härligt att få ta del av ditt liv via bloggen igen!
  Tycker du ska ta och träffa R. Kan du inte övertala honom att komma till Sverige på en fika eller ngt? 😉
  Blir lite bekymrad över en diet man mår dåligt av. Har aldrig hört talas om den innan. Håller tummarna för att den tar dig dit du vill.
  Du måste vara snäll mot dig själv. Gräm dig inte över sånt du inte orkar, utan beröm dig över det du åstadkommit, om det så “bara” är att ha suttit i solen med en god bok.
  Läste posten om din mamma; Låter som att hon inte vet hur hon ska hantera situationen riktigt. Har du pratat med henne om hur hon får dig att känna när hon säger såna saker?

  Kramar från Malmö!

  • Hej! Kul att höra från dig igen! 🙂

   För att svara på dina frågor:

   R ska förhoppningsvis komma hit inom de närmaste två månaderna – kanske tidigare, det beror lite på hur snart han kan få ledigt från jobbet. Han väntar på att ett projekt han arbetar på ska ta slut innan han ens kan be om ledigt. Så vi får se, det kanske blir snart. *nervös*

   Är nog dålig på att säga ifrån till mamma. Hon menar nog inte illa, men det gör det ju inte lättare för en annan när hon säger sådana saker.

   Hoppas allt är bra med dig nere i Malmö! Ni ska inte ta er en tur upp till de Dalsländska skogarna i sommar? 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *