Oj!

Oj, nu var det visst några dagar sedan jag skrev sist. Bailey var och klippte sig i tisdags som planerat, och jag har nu fått med mig en ny hund hem!

Vi satt fast i bilkö i ca en timme innan vi kunde hämta Bailey på hundsalongen dock för det var en hemsk bilolycka på vägen. En av bilarna låg upp och ner i diket, så det kan inte ha gått så bra.

Själv trodde jag att jag var döende natten till i fredags för jag hade så otroligt ont i mellangärdet. Jag kunde inte ligga ner, inte sitta och inte stå. Vankade mest runt och undrade vad det var som hände med mig. Till slut hittade jag en position i soffan där jag i alla fall kunde andas.

Det släppte äntligen runt halv fem på morgonen och då var jag helt slut. Efter att ha pratat med mamma så tror vi att det var en gallstens attack. Usch, hoppas det inte händer igen för satan vad ont det gjorde!

Händer det så vet jag ju i alla fall vad det är nästa gång och kan åka till sjukhuset. Tydligen kan man få något kramplösande eller något så att det inte gör så ont.

 

 

 

 


Comments

Oj! — 2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *