Nej, inte mer snö!

Jag blev absolut inte glad när jag gick upp i morse och insåg att det hade börjat snöa igen. Hoppades verkligen att våren verkligen var på väg nu, men varje gång jag börjar hoppas verkar det börja snöa.

Det snöar fortfarande. Man börjar ju undra om det fortfarande kommer snöa kring midsommar. Får hoppas att det inte gör det för det är då jag lagt in om semester!

Idag är min tredje dag med bara Cambridgepulver och jag saknar verkligen mat. Jag är inte så jättehungrig, men jag saknar att få äta – och det bara efter tre dagar.

Igår var den allra värsta dagen hittills med illamående, hunger och hemsk huvudverk. Förhoppningsvis betyder det att det värsta är över eftersom idag är lite bättre.

Svårast av allt är nästan att få i sig allt det där vattnet. Det är nästan så att jag mår illa av vatten vid det här laget, det känns som att det står mig upp i halsen.

Sedan apropå ingenting, så är det väl helt normalt att åka och köpa en handduk för att man behöver duscha och alla andra är i tvätten… Okej, kanske inte.. Men jag upptäckte det först idag och jag hinner inte få tvätten torr innan jag ska duscha ikväll! (Ingen torktumlare) Så tänkte ta vägen förbi affären efter jobbet och köpa med en handduk hem. Sedan får jag slänga i en tvätt…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *