För vind och våg..

Mår inte särskilt bra för tillfället. Är tröttare än vanligt och har lagt till fler timmar på jobbet. Nu är jag uppe i hela 7 timmar per dag, och det tar kål på mig.

Är trött och stressad, orkar inte koncentrera mig. När jag kommer hem är jag helt slut. Vill gå ner i vikt men orkar inte laga middag när jag kommer hem, för allt jag vill göra är att sova. Känns så hemskt för jag vet att jag måste laga mat, brodern bor ju där också och behöver mat. Men jag orkar inte.

Känns lite jobbigt att jag inte har någon att prata med om hur det går. Det har varit väldigt upp och ner med supporten när man är sjuk.

Det tog tid innan det blev en utredning, men när den väl startade så pratade jag med folk på höger och vänster – ofta för att upprepa samma saker om och om igen. Så hade jag kurator och life coach och sedan kurator och en person på Arbetsförmedlingen när jag skulle börja den utvecklingsanställning jag nu är på.

Men så började utvecklingsanställningen 1 Augusti 2010. Först var det ok, hade fortfarande lite avslutande kontakt med kurator – och uppföljning med AMS handläggaren. Kurators kontakten avslutades sedan eftersom jag nu är i “en annan del av systemet” så jag hör inte till hennes bit längre.

Min AMS handläggare blev förflyttad och jag skulle bli kontaktad av en ny för fortsatt uppföljning. Jag har fortfarande inte hört något.

Så ny sitter jag här, mår inte bra, och har ingen kontakt med någon alls. Vart ska jag vända mig? Vem kan hjälpa mig att få ordning igen?

Önskar att man hade en person med sig hela resans gång istället för att bli skyfflad runt som kodynga. Nu har jag visst blivit tappad någonstans, eftersom jag inte har någon kontaktperson alls. Eller ska jag helt plötsligt vara helt självgående för att jag har en utvecklingsanställning? (Som förresten är slut om 3 månader och jag vet fortfarande inte var som händer efter det.)

Det är ju det som är det jobbiga också. Man är trött och orkar inte. Så hur och när ska jag orka ta tag i allt det här?


Comments

För vind och våg.. — 2 Comments

 1. För det första måste jag skriva att jag tycker att Jocke får skärpa till sig och hjälpa till. Det är inte bara ditt ansvar att fixa käk. Ni får ju hjälpas åt! Han kan inte bo där och förvänta sig hotellbehandling, särskilt inte med tanke på hur du mår (inte för att det hade varit ok annars, men du fattar).

  Sedan tycker jag att du borde försöka hitta någon kurator eller psykolog. Du behöver uppenbarligen prata med någon och det snarast eftersom du känner att du är på väg utför igen. Kan du inte höra av dig till din gamla kurator? Eller prata med de på AMS? Någon måste veta vart du ska vända dig.

  • Har funderat på att höra av mig till min gamla kurator. Jag hör inte till den gruppen hon har hand om längre, men tänkte att hon kanske i alla fall vet vart det är meningen att jag ska höra av mig.

   AMS vet jag inte vem jag ska prata med eftersom min handläggare slutat. Har liksom blivit lite fel alltihop känns det som.

   Jocke hatar att laga mat, så det tror jag aldrig kommer hända 😛 Kan inte riktigt säga något själv, eftersom laga mat inte direkt är min favoritsyssla heller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *