Det är över nu..

Idag lämnade jag tillbaka Toyotan, och det kändes faktiskt väldigt tråkigt. Det var en bil som jag verkligen trivdes med att köra, och det kändes som att jag körde lugnare och bättre jämfört med mitt annars något aggressiva körsätt.

Under månaden har jag hunnit med en Göteborgstur, två turer till Uddevalla, två till Strömstad och en till Grebbestad. Inte illa! Och sedan förstås allt småkörande till och från jobb och handling.

Den har funkat bra för mig i allt jag behövt, och att den drar så lite bensin och känns mer miljövänlig har gjort att man inte får så dåligt samvete när man glömde mjölken och måste åka fram till affären en gång till.

Det jag ångrar mest är nog att jag inte kunnat filma så mycket som jag hade hoppats på, men varken jag själv eller min familj är några linslöss, så det har liksom inte riktigt blivit av. Förhoppningsvis har korten i alla fall gjort sitt!

Det är en liten bil, men vi har lyckats åka fem vuxna personer i den, eller två vuxna och två bilbarnstolar. (Med två vagnar i bagagen!)

Mest kommer jag nog sakna hur tyst den var, och hur lättkörd. (Och back-kameran – min favorit!)

Toyota


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *